Alpaca ruintje te koop voor alpaca wandelingen.

Het is leuk om met alpaca’s door de bossen en over paadjes te wandelen. Alpaca wandelingen zijn populair. Voor deze wandelingen zijn alpaca ruinen uitermate geschikt. Wij kunnen een super mooi en lief alpaca ruintje aanbieden die naast het kaal houden van het weiland ook uitermate geschikt is voor alpaca wandelingen. (Ivano is inmiddels verkocht) Een alpaca alleen is voor het beestje niet leuk. Ze hebben graag een soortgenoot erbij. Die hebben we nu niet. Het is jammer dat we hem geen uitstapjes meer aan kunnen bieden. Hij genoot er altijd van en stal altijd de show met zijn speelse uitbundige en lieve karakter. Verder is hij een bijzonder mooie en goed gebouwde kraakhelder witte ruin. Hij gaat goed de trailer in en uit. Hij loopt met iedereen enthousiast mee en laat zich knuffelen door iedereen die niet te klef doet. Als je interesse hebt kom dan vrijblijvend kijken en je bent verliefd op het beestje. Hij moet uiteraard wel een vriendje hebben waarmee hij zijn lief en leed kan delen tijdens de wandelingen en in de stal en op de wei. Als je zelf geen vriendje of vriendinnetje voor hem hebt kunnen wij daar eventueel ook voor zorgen.

Leuk wit alpaca ruintje te koop.
Ivano  is de witte.

Vraagprijs voor ruin BAM Ivano is € 800.-

BAM Ivano is geboren op 13 augustus 2015 als zoon van onze eigen merrie BAM GipsyQueen en grandchampion hengst Vekofarm Jandi.
De vacht van BAM Ivano is dicht en glanzend wit. Wij hebben er inmiddels dikke spijt van dat we hem hebben laten castreren. Dat kan niet ongedaan gemaakt worden. Jammer. Van de vacht van dit mooie alpaca ruintje “Ivanhou” kun je wel de komende jaren prachtig zachte warme glanzend witte truien e.d. breien.

Meer over deze prachtige ruin op: http://www.bamby.nl/wordpress/alpaca-veulens-2015/