Alpaca’s mogen mee doen in film.

We zijn met 4 alpaca’s naar kasteel Baexem gegaan. Daar werden opnames gemaakt voor een film die momenteel nog in ontwikkeling is. Van de dieren zijn daar binnen op de gang een aantal opnames gemaakt. Daar wordt dan wat uitgezocht dat leuk is en in het verhaal past. De regisseur was tevreden met de opnames. We zijn zeer benieuwd welke beelden er in de film komen. De naam van de film zal waarschijnlijk worden: < one, no one, 100000 > Meer over de film op: http://studioakatak.com/work/personal-work/2017/one-no-one-100000-short/
In deze film spelen dieren en dus ook alpaca’s een kleine bijrol denk ik. Maar het zou toch mooi meegenomen zijn als onze dieren in de film goed in beeld komen. Ze hebben goed hun best gedaan. Verder hebben ze zich ook netjes gedragen. Niet binnen gepoept/geplast en mooi gelopen zonder halster. En de kleintjes waren super lief en fotogeniek. De opnames van de filmploeg hebben we niet gezien. Wel hebben we zelf enkele foto’s gemaakt.
Aankomst bij kasteel Baexem.

aankomst bij kasteel Baexem voor de film
Hera bekijkt de situatie vanuit de trailer.
Film lokatie
Het kasteel waar de opnames worden gemaakt.
Aktie voor de opname van de film
Gypsyqueen en zoon Kinggypsy lopen door de gang van het kasteel.

Wij zijn trots op onze vier alpaca’s die mee zijn geweest voor de opnames van deze productie. Er zullen meer dieren in beeld worden gebracht die door de gang van het kasteel lopen. Wij denken wel dat onze alpaca’s het super goed deden. Het is aan de regie wat er tenslotte van gebruikt wordt. We zien het wel in september of later bij de VPRO of elders. Het is de bedoeling dat deze productie overal terecht komt.