Alpacas te koop

Alpacas te koop.

Wij bieden nog enkele dieren te koop aan. De hoogdrachtige BAM GipsyQueen kan nog net voor haar bevalling gekocht worden. Nadat ze haar veulen heeft gehad zal de prijs veranderen.

Mooie fawn drachtige alpaca merrie. Wit hengstveulen en bruin merrieveulen van goede afkomst.

Alpacas te koop Merries:  (Alles verkocht)

BAM Gipsy Queen is een dochter van de fawn import merrie Adonia en de vader is Aquaviva Claudius of Flanders. Gipsy Queen is op 31 juli 2017 succesvol gedekt door de zwarte hengst Sunsetestate Urban Tactics.
Geboren op: 18-07-2013
Ras: Huacaya
Kleur: Fawn
Prijs: € 3200.-
De prijs is inclusief garantie op een levend geboren veulen. Zou het na de aankoop alsnog fout gaan met de dracht of ook als het met de bevalling mis gaat dan heeft U recht op een gratis nieuwe dekking door Sunsetestate Urban Tactics.

Gipsy loopt over de dijk

Verder hebben we een bruin merrieveulen uit 2017 te koop:
Kisses from Goma is een dochter van de fawn BAM Fantasy en de vader is Sunsetestate Goma.
Geboren op: 15-08-2017
Ras: Huacaya
Kleur: Light Brown
Prijs: € 1900.-

Kisses en Kosmo
Merrie veulen BAM Kisses of Goma en hengst veulen BAM Kosmo aan het haltster.
Kisses geschoren
Kisses from Goma geschoren

Kisses from Goma is een bijzonder mooi merrieveulen. Kissy is bruin. Ze heeft de fraai behaarde oren van haar moeder en de donkere kop en ogen van haar vader. Bijzonder mooi zijn haar witte lippen en het witte spotje op haar neus. Super mooi beestje.

BAM Kisses from Goma
De aparte kop van Kisses from Goma.

Alpacas te koop Hengsten: (Alles verkocht)

Een sterk wit hengstveulen met een perfecte lichaamsbouw en een uitzonderlijke glans in de vacht. Hij kan uitgroeien tot een dekhengst van uitzonderlijke kwaliteit. Zijn moeder komt van Aquaviva Claudius of Flanders en zijn vader is Sunset Zambezi ET. Hij stamt af van uitzonderlijk goede gekleurde ouders en voorouders. Zijn vacht kan op hoog niveau concurreren met witte veulens ondanks de sporadisch aanwezige verkeerd gekleurde vezels. Hij verdient een kans om dekhengst te worden. Wij denken dat hij goede nakomelingen kan produceren, zeker bij gekleurde merries.
Geboren: 12-07-2017
Naam: BAM King Gipsy
Ras: Huacaya
Kleur: Wit
Prijs: € 1200.-

BAM King Gipsy gaat onder begeleiding van zijn baasje naar de showring.
BAM King Gipsy gaat onder begeleiding van zijn baasje naar de showring.
BAM King Gipsy
Op de voorjaarsshow2018 in Boekel wint BAM King Gipsy een mooie prijs.
BAM King Gipsy
Perfect gebouwd wit hengstveulen van gerenommeerde afkomst.

Bam King Gipsy is goed gegroeid in zijn eerste jaar. Het is een statig fors dier. Hij is makkelijk hanteerbaar en kerngezond. Het is een kansrijk dier om goede nakomelingen mee te fokken.

Alpacas te koop ruinen

In 2018 hebben we geen ruinen in de verkoop.

Al onze dieren zijn halstermak en worden jaarlijks geënt en ontwormd. Verder laten we de mest van de dieren geregeld controleren en indien nodig worden ze nog eens tussendoor ontwormd.
Bamby Alpaca Farm is aangesloten bij de Alpaca Association Benelux (AAB). We zijn geregistreerd AAB lid. Dat betekent dat al onze alpaca’s zijn gechipt en geregistreerd. Bij verkoop houden wij ons aan de richtlijnen van de AAB. De verkoper en de koper onderteken het verkoop contract zoals opgesteld door de AAB.
Interesse, vragen, kopen of reserveren mail Albert op albert@bamby.nl of Irmgard op irmgard@bamby.nl  of bel Irmgard 0657677698