Dekhengst Bamby Alpaca Farm

Dekhengst voor het dekseizoen van 2018 is Sunsetestate Urban Tactics.

Onze nieuwe dekhengst Sunsetestate Urban Tactics is op 20-03-2012 geboren in Nieuw Zeeland
Vader: Canchones Atonement
Moeder: Canchones Urban Energie
Fokker: Sunsetestate.
Kleur: TB (true black) echt zwart.
Ras: Huacaya.
Nadat we een aantal van onze merries hebben laten dekken door Sunsetestate Urban Tactics hebben we deze stoere echt zwarte hengst gekocht.
Nieuwe eigenaar sinds september 2017: Bamby Alpaca Farm
Voor een “drive by” dekking door Sunsetestate Urban Tactics vragen wij € 600.- Bij meerdere dekkingen korting.

Wij kunnen ook met deze hengst naar jullie komen. Deze diep zwarte hengst met een uiterst dichte vacht gaat onze eigen kudde meer kleur en kwaliteit en dichtheid brengen. Dat hij kwaliteitsveulens produceert heeft hij bij Alpaca Vecofarm bewezen. Zijn nakomelingen zijn naast dicht ook fijn en ze zijn grijs of zwart. Hij gaf naast dichtheid ook zijn kleur door bij anders gekleurde moeders. Zwart of grijs. Meer vrouwelijke dan mannelijke veulens. Hij heeft hier 6 merries gedekt die drachtig zijn. Wij hebben Sunsetestate Urban Tactics inmiddels gekocht. Hij is nu eigendom van onze Bamby Alpaca Farm. Deze hengst gaat vast ook meer kleur in onze kudde brengen.
Zelf zijn we heel erg overtuigd van de kwaliteit van deze hengst en hij mag in 2018 onze merries weer dekken. Hij heeft de genen van zijn zeer goede zwarte ouders en hij heeft in eerste instantie bewezen dat hij zijn genen door kan geven.  Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van Sunsetestate Urban Tactics. U ook? Laat dan een of meerdere van jullie beste merries dekken door deze hengst. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Zijn nakomelingen gaan zijn uitzonderlijke kwaliteit bewijzen.

Tot en met september 2018 is Urban Tactics weer beschikbaar voor dekkingen.

Sunsetestate Peruvian Urban Tactics met zijn nieuwe vrienden bij Bamby Alpaca Farm
Dekking Freya
Volgend jaar een zwarte dan? Van BAM Freya.
Urban Tactics 1
Urban Tactics x Healey

Hierboven wordt onze mooiste merrie BAM Healey gedekt door Sunsetestate Urban Tactics.

BAM Hera x Sunsetestate Urban Tactics
BAM Hera x Sunsetestate Urban Tactics

BAM Hera is nu ook drachtig van deze dichte zwarte Urby. Hera heeft zelf al een dichte fijne vacht. We zijn benieuwd naar het resultaat. Nog dichter? Zou mooi zijn als het veulen net zo fijn zou zijn als haar moeder en net zo dicht als haar vader en dan maakt de kleur niet zoveel uit.

Gipsy en Urby
BAM GipsyQueen wordt gedekt door Sunsetestate Urban Tactis

Ook onze GipsyQueen is gedekt door Urby. Waw dat gaat wat moois worden.

En zelfs ons oudste eerst geborene BAM Bamby die zich zelden laat dekken heeft Urby getolereerd.

dekking Bamby door Sunsetestate Urban Tactics
Bamby laat zich dekken door Urby.

Voor het dek seizoen (2018) kunnen wij voor een of meerdere dekkingen met deze prachtige zwarte hengst naar u toekomen. Bij meerdere dekkingen korting.
Onze lacterende merries zijn in 2017 allemaal gedekt door Sunsetestate  Urban Tactics. Het merrie veulen van BAM Fantasy (Kisses from Goma) van Sunsetestate Goma is geboren op 15 augustus 2017. En op 28 augustus is Fantasy gedekt door “onze”  Sunsetestate Urban Tactics.

Fantasy x Urban tactics
Kisses from Goma wil graag een zwart broertje of zusje.

Na een huurperiode in 2017 hebben we deze hengst kunnen kopen via Alpaca Vekofarm in Langeboom. Een dekking van Sunsetestate Peruvian Urban Tactics die geboren is bij Sunsetestate uit twee zwarte Peruviaanse alpacas van canchones in Australië kunnen we tegen een redelijke prijs aanbieden.
http://www.canchones.com.au/
Urby is een hengst die heel goed zijn best doet en zijn kansen pakt en snel in de gaten heeft als hij kansloos is. Hij dekt super graag. Merries die niet willen loopt hij een paar keer na en dan geeft hij het op. Drachtig. Dat wijst de scan dan naderhand ook uit.  Hij ziet dat blijkbaar. Merries die niet drachtig zijn en toch weigeren gaan voor de bijl.
Peruvian Urban Tactics is een geweldig goede dekhengst.

Deze Sunsetestate Urban Tactics is heel erg true black en vererfde zijn kleur en dichte super vacht aan de veulens van zwarte merries en ook aan veulens van fawn kleurige merries en hij heeft ook heel mooie grijze nakomelingen.

Vekofarm Barbera
zwart merrieveulen van Vekofarm Belita en Urban Tactics
Vekofarm Hghlight.
Grijs hegstveulen Vekofarm Highlight van SS Honky Tonk en Sunsetestate Urban Tactics
Vekofarm Morton
zwart hengstveulen Vekofarm Morton van Vekofarm Marina en Urban Tactics

Hierboven enkele nakomelingen van “onze” dekhengst Sunsetestate Urban Tactics.

Op 12 september 2017 hebben we Sunsetestate Urban Tactics gekocht. Hij is nu eigendom van Bamby Alpaca Farm.
Deze hengst heeft een kwalitatief zeer goede en vooral dichte vacht. Daarnaast heeft hij een goede fysiek. Hij heeft een goed postuur. Niet te groot en ook niet klein. Door zijn stevige poten is hij wel erg sterk. Hij is vriendelijk en lief en daardoor goed hanteerbaar.

In 2018 heeft onze Sunsetestate Urban Tactics in april al kennis mogen maken met merries van andere alpacafokkers. Nu nog afwachten of de merries drachtig zijn.

Op 13 mei 2018 het eerste veulen hier bij Bamby Alpaca Farm van Sunsetestate Urban Tactics geboren uit de dekking met BAM Healey. Ze is eenkleurig dark fawn met zwarte snoet en zwarte teennagels. Een perfect gebouwd beestje.

BAM Lunaeen 1 dag oud

Dekkingen te reserveren door een afspraak te maken via email: albert@bamby.nl en irmgard@bamby.nl of bel Irmgard: 06 57677698

Op 18 mei 2018 is ons tweede veulen van Sunsetestate Urban Tactics geboren uit de dekking met BAM Bamby. Hij is donker bruin met zwart. Hij is zacht en heeft een mooie glans in zijn vacht.

BAM Lucky is op zijn derde dag een stuk donkerder dan zijn moeder Bamby.

Deze hengst heeft hier en elders de 7 licht gekleurde merries die we hem in 2017 aangeboden hebben allemaal bevrucht. Er zijn nu in 2018 zeven crias uit geboren. Alle crias zijn eenkleurig en donkerder dan hun moeder. Van de 7 crias is alleen de cria van onze BAM Bamby van het mannelijke geslacht. De 6 anderen zijn allemaal mooie donkere merrie veulens. Wij zijn zeer tevreden en hebben onze merries dit seizoen (2018) opnieuw laten dekken door onze Sunsetestate Urban Tactics. Enkele merries van andere fokkers zijn inmiddels gedekt door Urban Tactics. Ook uw merrie kan eventueel nog gedekt worden door deze mooie stoere true black hengst. Dit seizoen heeft hij weer 8 merries mogen dekken. Hij heeft er slechts een twee keer mogen dekken. Ze zijn nu bijna allemaal drachtig gescand. De twee die nog niet gescand zijn geven aan dat ze drachtig zijn. In september kan het nog. Daarna stoppen we.

Hieronder twee merries met hun dochter van Urban Tactics.

Luna drinkt bij Hera en Laika hoort bij Joyca.

terug naar dekservice